Nieuwe 3110 draagbare zuurstofanalyser

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe 3110 draagbare zuurstofanalyser

In 2008 heeft Teledyne het leveringspakket aan draagbare zuurstofanalysers uitgebreid met de 3110 serie. Deze digitale meter is ontwikkeld om de 311 serie zuurstofmeters te vervangen. Begin van dit jaar zijn ook alle certificaten afgegeven voor gebruik in Ex-zones.

De robuuste 311 serie zuurstofanalysers heeft zijn waarde wel bewezen de afgelopen decennia. Op zeer veel verschillen locaties en voor veel verschillende applicaties wordt dit systeem over de hele wereld toegepast. Zijn opvolger, de 3110, heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van de 311. De 3110 is een digitaal systeem waardoor deze nog eenvoudiger is te bedienen en te kalibreren, de juiste schaal wordt automatisch gekozen en data kan worden gelogd via een digitale output. Ook wordt de 3110 standaard geleverd in een robuuste draagkoffer. Tevens worden aan alle voorwaarden qua certificering voldaan zoals een ATEX certificaat (Ex ia II C T3). Als optie kan de 3110 worden uitgerust met een samplesysteem bestaande uit een filter, volumeregelaar, leidingen en aansluitingen kompleet gemonteerd en bevestigd op de 3110.

Indien u meer informatie wilt over de 3110 wilt ontvangen of uw applicatie aan ons wilt voorleggen kunt u contact met ons opnemen.

Geschreven door

Inventech Benelux BV

Inventech Benelux biedt technisch hoogwaardige analyseoplossingen voor laboratoria en de procesindustrie om producten en processen kostenefficiënt en duurzaam te optimaliseren. Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak... Lees meer