Nieuw verkoopkantoor van Brabender Technologie KG in Amersfoort.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Brabender Technologie KG, gevestigd in Duisburg, Duitsland en fabrikant van doseer-/ weegapparatuur, uitdraagapparatuur en doorstroommeting, heeft sinds 1 juli 2004 voor de Benelux markt een eigen verkoopkantoor geopend in Amersfoort.

De opening van deze vestiging steunt op de gedachte dat verkoop en advies, evenals het leveren van service en reservedelen via een tussenschakel in de vorm van een agentschap door derden, principieel niet de meest ideale situatie is wanneer het marktgebied in de directe omgeving ligt, zoals in dit geval.

Een effectieve en directe werkwijze is nu gevonden in de vorm van een locale Brabender-vestiging voor advies en verkoop vanuit Amersfoort in combinatie met directe levering vanuit de hoofdvestiging in Duisburg. Ook de levering van service en reservedelen, komt direct vanuit de hoofdvestiging, immers Duisburg is slechts 40 km van de Nederlandse grens en hierdoor vaak dichterbij gebruikers in Nederland dan in Duitsland!

Hoofd van de vestiging in Amersfoort en vaste medewerker van Brabender Technologie KG, is Rob van Buitenen die als aanspreekpersoon verantwoordelijk is voor een effectief contact tussen gebruikers en fabrikant.

Geschreven door

Logo van:Nieuw verkoopkantoor van Brabender Technologie KG in Amersfoort.

SPS | Solids Process Solutions

Exclusief Agent voor België en Nederland van : Kubota Brabender Technologie GmbH 30 jaar samenwerking en specialist in volumetrisch en gravimetrisch dosering van poeders, vezels, pellets, granulaat, rework, snippers, gravimetrisch... Lees meer