Nieuw: REMA TIP TOP Uniclean PUR-Borstelstrip

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
31 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuw: REMA TIP TOP Uniclean PUR-Borstelstrip

Rema tip top werkt er altijd aan toonaangevend leverancier te blijven in de transportbanden industrie, de uitstekende landelijke service te blijven verbeteren en het vernieuwen van het producten assortiment.

Een van de nieuwste toevoegingen aan ons assortiment is de Uniclean pur-Borstelstrip. Deze flexibele vingerschraper word gebruikt om de profielbanden schoon te schrapen. De polyurethaan vingers zijn flexibel en slijtvast. Hiermee wordt de band op alle plaatsen schoon geschraapt : voor, achter en tussen de profielen wordt achtergebleven vervuiling verwijderd. De PUR-borstelstrip is geschikt voor bijna alle profielbanden. De Uniclean pur-Borstelstrip is zowel in de lichte- als zware industrie toepasbaar. Uniclean is de oplossing voor een optimaal en schoon proces.

De Uniclean PUR-Borstelstrip is geschikt voor profielbanden vanaf 400 mm tot en met 1600 mm bandbreedte. Standaard is Uniclean ontworpen voor temperaturen tot 60 °C en een bandsnelheid tot 4,5 meter per seconde. Op aanvraag kunnen er speciale Uniclean pur-Borstels geproduceerd worden die hittebestendig zijn tot een temperatuur van 130 °C.

Geschreven door

REMA TIP TOP TSN

REMA TIP TOP TSN is toonaangevend leverancier van rubberen- en kunststof transportbanden, transportband componenten en slijtage oppervlakte bescherming en heeft een uitstekend 24/7 Service en Onderhoud programma voor elke transportbandinstallatie.. Lees meer