Nieuw over-/onderdrukventiel bij WAM Holland

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuw over-/onderdrukventiel bij WAM Holland

WAM Holland gaat naast het huidige veer-type VCP 273 nu ook over- en onderdrukventiel type VCP375 aan haar leveringsprogramma toevoegen.

Om een goede operatie te waarborgen is de inzet van een VCP druk ventiel onmisbaar om een optredende overdruk alsook een onderdruk in bijvoorbeeld een silo op tijd te ontlasten.
Anders dan een luchtdebiet van 9000 Nm³/uur bij type VCP 273 is ventiel type 375 in staat om een luchtcapaciteit tot 13000 Nm³/uur te verwerken en wordt geactiveerd bij een heersende overdruk van +500mmWk en -20mmWk onderdruk.

De vormgeving heeft ook een verandering ondergaan. De behuizing zal leverbaar zijn in staal gecoat RAL7001 of RVS 304 uitvoering. Beide types zijn echter voorzien van een RVS kap. Ontwikkelingen voor een ATEX uitvoering zijn in volle gang en zal dan ook op korte termijn aan het programma worden toegevoegd.

Het brede WAM Holland leveringsprogramma bestaat verder nog uit membraam uitvoering type VHS.

Voor alle producten streeft WAM naar standaardisatie waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft. Dit resulteert in het voordeel dat er jaren na gebruik nog altijd volledig kan worden voldaan aan de levering van benodigde spare parts.

Geschreven door

Logo van:Nieuw over-/onderdrukventiel bij WAM Holland

WAM Holland BV

WAM Holland B.V. is uw partner voor het leveren van componenten en machines voor stortgoederen, slibverwerking, re-newable energy en afvalwater behandeling. WAM Holland maakt deel uit van de WAMGROUP, ontstaan... Lees meer