Nieuw: MicroNIR™ Pro Spectrometer van JDSU

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuw: MicroNIR™ Pro Spectrometer van JDSU

Mede dankzij de goede reputatie en jarenlange ervaring van Inventech in de verkoop, ondersteuning en onderhoud van spectroscopische producten heeft JDSU gekozen voor Inventech als haar exclusieve distribiteur voor de MicroNIR™ Pro Spectrometer in de Benelux.

JDSU is een Amerikaans bedrijf dat producten ontwerpt en produceert voor optische communicatie netwerken, communicatie-test en meetapparatuur, lasers, optische oplossingen voor authenticatie en decoratieve toepassingen waarbij duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat. De business unit ‘Optical Security and Performance Products’ heeft de MicroNIR™ Pro Spectrometer ontwikkeld.

De MicroNIR™ Pro Spectrometer is een compacte, lichtgewicht nabije infrarood (NIR) spectrometer welke JDSU’s optische coating technologie combineert met innovatief design. De MicroNIR™ Pro spectrometer bevat een lichtbron, optiek, elektronica en dispersie elementen in een behuizing die kleiner dan vijf centimeter in diameter is en kleiner dan vijf centimeter in hoogte is. In het meetbereik van 950 – 1650nm kunnen snel, betrouwbaar en reproduceerbaar spectra worden gemeten en geanalyseerd.

Voor al uw vragen over de JDSU MicroNIR™ Pro Spectrometer kunt bij ons terecht. Bent u benieuwd wat de JDSU MicroNIR™ Pro Spectrometer voor uw toepassing kan betekenen? Wij helpen u graag met het vinden van een oplossing voor uw applicatie.

Watch article videoicon.arrow--dark

Geschreven door

Inventech Benelux BV

Inventech Benelux biedt technisch hoogwaardige analyseoplossingen voor laboratoria en de procesindustrie om producten en processen kostenefficiënt en duurzaam te optimaliseren. Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak... Lees meer