Nieuw: de ZS schroefblower bij Atlas Copco

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuw: de ZS schroefblower bij Atlas Copco

Bij de ontwikkeling van de schroefblower is Atlas Copco uitgegaan van een complete en compacte machine, die gemakkelijk geplaatst en aangesloten kan worden zonder extra engineeringwerk: het zogenaamde Plug & Play concept. Het efficiënt werkende olievrije schroefelement staat borg voor een lange levensduur en een zeer hoge mate van betrouwbaarheid. Het geluidsniveau ligt tussen 69 – 73,6 dB(A) en dat is aanmerkelijk lager dan de roots blower, die tot wel 95 dB(A) aan geluid kan produceren.
De geïntegreerde toerenregeling (VSD) voorkomt piekbelastingen en zorgt altijd precies voor de hoeveelheid lucht die nodig is. Het energieverbruik van deze blower is dan ook extreem laag te noemen.

De ZS schroefblower levert absoluut 100% olievrije lucht en is gecertificeerd volgens ISO 8573-1, klasse 0 net als de compressoren uit de Z-serie. Deze nieuwste blower is te zien op stand 10.A010.

Geschreven door

Atlas Copco Compressors Nederland

Atlas Copco Compressors Nederland Atlas Copco is in 180 landen toonaangevend aanbieder van industriële productiviteitsoplossingen De vestiging van Atlas Copco in Nederland is gesitueerd in Zwijndrecht. Wij leveren lagedruk-, middendruk-, en hogedrukcompressoren, vacuümpompen, stikstofgeneratoren,... Lees meer