Nieuw bij ERIKS: Saunders S360 actuator

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuw bij ERIKS: Saunders S360 actuator

Deze nieuwe pneumatisch bediende actuator is speciaal ontwikkeld voor de aseptische reeks membraanafsluiters van Saunders. Met deze compacte S360 actuator komt Saunders tegemoet aan de steeds hogere eisen die in de biotechnologie en farmaceutische industrie aan de bediening van membraanafsluiters worden gesteld.

De belangrijkste voordelen:
* Volledig 360º draaiende actuator voor eenvoudige montage
* Behuizing van gepolijst RVS316
* Compact en glad design voor optimale reiniging
* Eenvoudig uitwisselbaar drukstuk voor gebruik van zowel rubber als PTFE membranen
* Modulair ontwerp met twee verschillende veersluitende uitvoeringen voor lichte en zwaardere druk toepassingen

De nieuwe compacte lichtgewicht actuator is leverbaar in de maat DN08 t/m DN50 en wel in twee uitvoeringen, met flens- of schroefbasis. De flensbasis maakt de actuator geschikt voor montage op zowel de standaard type 2-weg A-FP uitvoering, als op bio-blokken, tankbodemafsluiters en zero “deadleg” afsluiters. De schroefbasis is voorzien van inserts waardoor er geen moeren meer nodig zijn en waardoor de behuizing uitwendig optimaal en glad is afgewerkt. Een ideale vormgeving om te reinigen!

Na de succesvolle introductie van het PV membraan speciaal voor passiveren, bevestigt Saunders met de introductie van de Saunders S360 actuator opnieuw haar innovatieve en leidende positie in de membraanafsluiter markt.

Meer informatie
Voor vragen, uitgebreide technische documentatie of prijsopgave neemt u contact op met de afdeling Afsluiters.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuw bij ERIKS: Saunders S360 actuator

ERIKS bv

ERIKS Nederland ERIKS is een gespecialiseerde industriële dienstverlener. Wij helpen onze klanten bij het optimaliseren en ontwikkelen van productielijnen, componenten, machines en industriële projecten. ERIKS’ product- en applicatiekennis, engineering expertise,... Lees meer