Nederlandse bedrijven lopen voor Benin-project

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nederlandse bedrijven lopen  voor Benin-project

Zondag 4 november a.s. vindt de 6e Run for The Hunger Project plaats – een hardloop evenement van 5 of 10 km met start en finish in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het parcours loopt gedeeltelijk door het Amsterdamse Bos. Met de Run for The Hunger Project probeert het Nederlandse bedrijfsleven op een sportieve manier zoveel mogelijk geld op te halen voor The Hunger Project Benin.

Inschrijven
Meedoen kan als individuele loper of in een team van 6 personen. Alle inschrijfgelden komen ten goede aan The Hunger Project Nederland. Iedere deelnemer kan bovenop het inschrijfgeld extra donatiegeld inzamelen. De opbrengst wordt bovendien met 55% vermeerderd door stichting Wilde Ganzen. Elke opgehaalde euro is dus €1,55 waard. Inschrijven kan via de externe link hieronder.

Sportief evenement voor bedrijfsleven
In de voorgaande 5 edities is de Run for The Hunger Project uitgegroeid tot een evenement dat sportieve en maatschappelijk betrokken bedrijven eigenlijk niet mogen missen. Vorig jaar brachten ca. 750 sportievelingen €210.000 bijeen voor The Hunger Project in Benin. Aan de Run deden toen 106 bedrijventeams mee.

Kidsrun
Naast het rennen zijn er 4 november diverse andere activiteiten. Zo is het opnieuw mogelijk te wandelen (ca. 5 kilometer), er is een Kidsrun voor de kinderen tot en met 14 jaar (800 meter – 2 rondjes in het stadion) en de mogelijkheid bestaat strafballen te nemen op een bekende hockeykeeper. Er ligt een mooie prijs klaar voor de persoon die de meeste keren scoort.

Muziek, hapje en drankje
Rondom de prijsuitreiking zorgt de band 3rd Floor Magic dat deelnemers en toeschouwers zich niet hoeven te vervelen. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd door diverse sponsors.

Inschrijven kan via de externe link:.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark