Membraandrogers SD met geringe afmetingen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Membraandrogers SD met geringe afmetingen

De membraandrogers type SD zijn geschikt voor kleine ruimtes en voor inbouw in machines. Dit type droger is ook betrouwbaar onder extreme omstandigheden. De droger is compact en kan in verschillende configuraties worden ingebouwd.

Het ontwerp van de droger en de glasvezeltechnologie zorgen voor een onbelemmerde luchtstroom en een onderdrukking van het dauwpunt. De hoeveelheid perslucht die nodig is voor het spoelen van het systeem is minimaal, zodat de drukval tot een minimum wordt beperkt.

De dauwpuntsonderdrukker werkt binnen een groot bereik van inlaat- en omgevingstemperaturen, namelijk tussen –20 ºC tot + 65 ºC. Daarbij is de SD membraandroger trilling- en corrosiebestendig, explosieveilig en stil.

Geschreven door

Atlas Copco Compressors Nederland

Atlas Copco Compressors Nederland Atlas Copco is in 180 landen toonaangevend aanbieder van industriële productiviteitsoplossingen De vestiging van Atlas Copco in Nederland is gesitueerd in Zwijndrecht. Wij leveren lagedruk-, middendruk-, en hogedrukcompressoren, vacuümpompen, stikstofgeneratoren,... Lees meer