Meer toepassingen voor veldspectrofotometrie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Meer toepassingen voor veldspectrofotometrie

De superieure Vis/NIR techniek van Analytical Spectral Devices, de robuuste constructie en lage gewicht maken de FieldSpecPro3 tot een uniek veld instrument. Met de Wireless en Ethernet communicatie, het LabVIEW interface en de uitbreidingen van de ASD R3 software zijn de toepassingsmogelijkheden sterk uitgebreid.

De nieuwe functies FibreCheckerTM en “System diagnostics” vergroten het gebruikersgemak. ASD levert een breed scala aan accessoires en is daardoor snel operationeel.

De spectrofotometers van ASD worden reeds toegepast in vele industriën waaronder: farmacie, chemie, voeding en genotsmiddelen, papier, agri en remote-sensing. De Vis/NIR techniek maakt at-line/on-line de eigenschappen en/of de kwaliteitsklasse van producten in industriële processen beschikbaar..

Geschreven door

Inventech Benelux BV

Inventech Benelux biedt technisch hoogwaardige analyseoplossingen voor laboratoria en de procesindustrie om producten en processen kostenefficiënt en duurzaam te optimaliseren. Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak... Lees meer