Meer capaciteit voor uw ontstoffinginstallatie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Meer capaciteit voor uw ontstoffinginstallatie

Vanaf heden zijn de hoog kwalitatieve Donaldson filtermaterialen Ultraweb en Duralife beschikbaar voor ontstoffingsinstallaties van andere merken dan van de Donaldson merken Torit en DCE. Duralife en Ultraweb technologie geven het voordeel van een langere levensduur of een hogere belasting bij hetzelfde filteroppervlak, gecombineerd met een lager energieverbruik. Het Duralife filtermateriaal is beschikbaar voor filterunits van bijvoorbeeld AZO, Buehler, Micro Pul, Pneumafil, Steelcraft, AAF, Wheelabrator, Infastaub, Sonair, Aerob en andere merken.
Ultraweb technologie op filterpatronen zijn onder andere leverbaar voor AAF, Nordson, Keller, Pneumafil, Steelcraft en Wheeabrator filterunits. De filterpatronen zijn verkrijgbaar in diverse lengten en diameters met Quick fix of DIN passing.

Geschreven door

Donaldson Nederland BV

Donaldson doet u een belofte als het gaat om filtratiesystemen en filterelementen. Wij beloven niets meer of minder dan de beste oplossing voor ontstoffing, lasrookverwijdering en oliemistafscheiding. Na bijna 100... Lees meer