MATAM bv lanceert een nieuwe website

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: MATAM bv lanceert een nieuwe website

MATAM BV, de specialist in nieuwbouw van afzakmachines en palletiseermachines lanceert een compleet nieuwe website. De website heeft een frisse, nieuwe look gekregen en is overzichtelijk, helder en op de toekomst gericht opgebouwd.

Voor elk product en voor elke type dosering kunnen wij u een oplossing aanbieden. Uw speciale wensen staan te allen tijde voorop. Wij bouwen dan ook volgens uw klant specifieke wensen, waardoor wij de juiste partner voor u zijn.
Niet alleen voor nieuwbouw van afzakmachines en palletiseermachines zijn wij de juiste partner voor u, ook voor ombouw, modernisering van bestaande machines en voor aan- en afvoer transport zijn wij de geschikte partner.

Op de website informeren wij u over de verschillende opties die allen klant specifiek gebouwd kunnen worden. Daarnaast informeren wij u ook over al uitgevoerde projecten en het laatste nieuws.

Geschreven door

Matam BV -- Nemabo BV

MATAM BV is de specialist in nieuwbouw van afzakmachines en palletiseermachines. Alles geheel in eigen huis ontworpen en geproduceerd. Sterk in service en onderhoud. Ook voor ombouw, modernisering van bestaande... Lees meer