Master vervangt oude Mettler elektronica

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Master vervangt oude Mettler elektronica

Onlangs heeft Master Engineering bv, te Heteren, bij een klant uit het zuiden van het land, de Mettler elektronica van een groot weeg plateau vervangen voor een Master weegprocessor, model WE301. In de oude situatie was er in het weegplateau een Mettler interface geplaatst, en in de besturingskamer een Mettler-Toledo weegprocessor, model ID1.
Om het geheel één op één te vervangen werd een dure aangelegenheid. Door te kiezen voor de Master WE301 processor, kon men in het weegplateau volstaan met een simpele junction box, en in de besturingskamer met de WE301. Het overkoepelende PC-scada pakket kon ongewijzigd gehandhaafd worden, doordat de WE301 (met seriële poort) o.a. een zelfde Metller protocol ter beschikking heeft.
Met deze oplossing bied Master een prijsgunstige oplossing om oude weegplateaus te moderniseren.

Master heeft een drie man sterke service afdeling, die allen zeer ervaren zijn op allerhande weeg- en doseer apparatuur, zoals Master, Mettle-Toledo, Schenck, Raute, Ramsey, Siemens Milltronics, K-tron en andere merken weegsystemen.

Geschreven door

Logo van:Master vervangt oude Mettler elektronica

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer