Master komt met Rice Lake weegschaal

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Master komt met Rice Lake weegschaal

Master Engineering bv, te Heteren, brengt een nieuwe weegschaal op de markt, de Versa-portion. Het betreft hier een weegschaal van Rice Lake Weighing System. Rice Lake heeft onlangs Master Engineering overgenomen en de twee bedrijven zijn inmiddels in Heteren vanuit het zelfde pand werkzaam. Door de overname is er een grote synergie ontstaan en heeft Master de mogelijkheid om Rice Lake producten op de markt te brengen.

De Versa-Portion is een ijkwaardige tafelweegschaal, RVS uitvoering, IP68, met capaciteiten van 3- 30 kg. Het apparaat onderscheid zich door een goede prijs / kwaliteit verhouding.
Doordat Rice Lake sinds enige tijd erkend keurder is van Niet-Automatische Weegwerktuigen, kan de weegschaal direct met IJkcertificaat geleverd worden.

Geschreven door

Logo van:Master komt met Rice Lake weegschaal

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer