Master komt met Profibus Weegmodule.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Master komt met Profibus Weegmodule.

Master Engineering (Heteren) heeft onlangs een nieuwe Profibus DP Weegmodel op de markt gebracht. Het nieuwe apparaat, model WE300P, kan een loadcell signaal binnehalen en rechtstreeks doorsturen naar een PLC middels een Profibus DP communicatie. De kalibratie van het systeem kan plaatsvinden vanaf de PLC (via Profibus DP) of met behulp van een labtop in het veld via een RS232/RS485 poort. Optioneel zijn 2 digitale inputs en 2 outputs mogelijk met daarbij een simpele batch functie. Montage is op een DIN-rail.

Het leveringsprogramma van Master Engineering bestaat verder o.a. uit loadcells met bijbehorende mounts, bandwegers, schroefweegsystemen, silo- en bunkerwegingen, batchwegers, Tectron metaaldetectoren, en grote displays van WeTec volgens klanten specificatie!
Bovendien kan Master Engineering service verlenen op de meeste merken bandwegers, en andere weegapparatuur, zoals o.a. Schenck, Ramsey, Siemens Milltronics en Raute.

Geschreven door

Logo van:Master komt met Profibus Weegmodule.

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer