Master Engineering neemt loadcells op in haar programma.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Master Engineering neemt loadcells op in haar programma.

Master Engineering, gevestigd in Heteren, gaat voor de Nederlandse Stortgoed markt het kwaliteitsmerk loadcellsin haar productenpakket opnemen. Master levert een complete range hoogwaardige (ijkwaardige) loadcells met daarbij de benodigde krachtinleidingen (mounts).
Master Engineering heeft als specialist in weegsystemen de nodige kennis en engineeringmogelijkheden in huis om adviezen te geven die leiden tot de juiste keuze van loadcell en krachtinleiding.

Het leveringsprogramma van Master Engineering bestaat verder o.a. uit de Master Bandwegers, Doseerbanden, Schroefweegsystemen, Valplaat meetsystemen, Silo- en Bunkerwegingen, Batchwegers, Volumemeetsystemen, Flowmeting voor pneumatisch transport, Flow-no-Flow signalering, Vochtmeting en Metaaldetectie.

Geschreven door

Logo van:Master Engineering neemt loadcells op in haar programma.

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer