Master Engineering marktleider bandwegers

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Master Engineering marktleider bandwegers

Uit recent onderzoek is gebleken dat Master Engineering marktleider in Nederland is op het gebied van bandwegers. In het afgelopen jaar heeft Master het grootste aantal bandwegers in opdracht gekregen. Op zich opmerkelijk dat een dergelijk jong bedrijf in relatief korte tijd dit tot stand heeft kunnen brengen. Naast een veelheid aan kennis en ervaring, heeft Master dit kunnen realiseren doordat zij als enige een Nederlands product op de markt brengt. De weegframes worden immers in de fabriek in Heteren geproduceerd.
Master Engineering is specialist op het gebied van o.a. bandwegers en heeft een uitgebreid gamma van 10 modellen, die toegepast worden afhankelijk van de omstandigheden en gevraagde nauwkeurigheid (vanaf +/-0,25%), en een eventuele ijkwaardigheid.

Het leveringsprogramma bestaat verder uit de Master Doseerbanden, Schroefweegsystemen, Valplaat meetsystemen, Silo- en Bunkerwegingen, Batchwegers, Vochtmeetsystemen, Flow-no-Flow signalering, Metaaldetectie, Niveaumeetsystemen, Sick Maihak Volumemeetsystemen voor transportbanden en grote displays van WeTec volgens klanten specificatie!

Geschreven door

Logo van:Master Engineering marktleider bandwegers

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer