Master Engineering bestaat vijf jaar!

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Master Engineering bestaat vijf jaar!

Master Engineering B.V. uit Ede viert deze maand haar eerste jubileum. Vijf jaar geleden werkte de oprichter en eigenaar Walter Hendriks bij Ramsey als Manager van de afdeling Engineering, en was verantwoordelijk voor het ontwerp van o.a. weegsystemen, zoals bandwegers, alsmede het verzorgen van de project begeleiding van de uit te voeren opdrachten. De genoemde afdeling werd opgeheven, en Walter Hendiks besloot om deze activiteiten in een eigen bedrijf voort te zetten als toeleverancier van (weeg)firma’s.
Begin dit jaar is besloten om een eigen koers te gaan varen,. Er werd een compleet programma weegsystemen gepresenteerd, en er werden drie ervaren Service Engineers in dienst genomen.
Een maand later volgde Jaap Oosterlee, Sales Manager, die vijftien jaar verkoopervaring van weegapparatuur met zich meebracht.
Nu staat er een volwassen leverancier van (weeg)apparatuur in de Bulk sector. Indien er meer verlangd wordt dan alleen de fysieke levering, dan kan Master ook gehele of gedeeltelijke turn-key projecten uitvoeren, inclusief montage en in bedrijf stellen.
Bovendien verleent Master Engineering hoogwaardige service, niet alleen op haar eigen apparatuur, maar ook op de meeste andere merken weegsystemen
Het leveringsprogramma bestaat o.a. uit de Master Band- en Schroefweegsystemen, Silo- en Bunkerwegingen,Vochtmeetsystemen, Flowmeting voor pneumatisch transport, Eriez Metaaldetectie, Hawk Niveaumeetsystemen en Sick Maihak Volumemeetsystemen voor transportbanden!

Geschreven door

Logo van:Master Engineering bestaat vijf jaar!

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer