Mak Aandrijvingen officiële partner WATT Drive

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Mak Aandrijvingen officiële partner WATT Drive

Met ingang van 2008 heeft WATT Drive, producent van hoogwaardige aandrijvingen, de levering van haar elektromotoren en motorreductoren binnen de Nederlandse markt volledig toevertrouwd aan Mak Aandrijvingen.
Sinds 2 jaar bezit Mak Aandrijvingen een vertegenwoordiging van WATT Drive. Vanuit haar moderne bedrijfspand in Lelystad belevert Mak Aandrijvingen de Nederlandse OEM-markt met een grote diversiteit aan gerenommeerde motoren aandrijvingen en omspannen transmissies. Met het assortiment van WATT Drive breidt Mak haar leveringsprogramma nog verder uit met aandrijfmotoren leverbaar tot een vermogen van 90 kW, waarmee een hoog koppel bereikt kan worden (tot ca. 14.000 Nm).

Met de voorgemonteerde modules kan een brede range aan aandrijvingen worden samengesteld. Hiermee kan in vrijwel iedere behoefte worden voorzien. Zo zijn vrijwel alle tandwielsets gelijk voor de rechte, opsteek en haakse reductoren. Aan de motorzijde is ook flexibiliteit om verschillende motoren te monteren (IEC/NEMA/SERVO). Het ingenieuze meertrapssysteem maakt zeer grote reductieverhoudingen mogelijk.

Cat4CAD is de unieke Nederlandstalige on-line catalogus van WATT Drive. Cat4CAD stelt iedere gebruiker in staat om de gewenste aandrijving in 2D- of 3D-formaat samen te stellen en rechtstreeks te importeren in vrijwel elk technisch tekenprogramma.

Geschreven door

Mak Aandrijvingen

Lees meer