Machevo tekent samenwerkingsovereenkomst met dsiv

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Machevo tekent samenwerkingsovereenkomst met dsiv

Machevo& Bulk Vereniging is een samenwerking aangegaan met haar Duitse evenknie DSIV. Deze belangenvereniging zet zich in voor personen en bedrijven die zich bezig houden met productie, opslag, transport en verwerking van bulkgoederen. Voorzitter van Machevo Tom Pruymboom en uitvoerend directeur van DSIV Jochen Baumgartner hebben de overeenkomst 25 maart jl. gesloten op de vakbeurs Anuga FoodTec in Keulen.

DSIV wijst erop dat de bedrijven in de Benelux een sterke en belangrijke partner zijn voor de meer dan duizend bedrijven die zich in Duitsland bezighouden met het verwerken van bulkgoederen. Door het samenwerkingsverband wordt het voor de Duitse bedrijven gemakkelijker om in contact te komen met de meer dan 120 Machevo-leden die op hetzelfde terrein actief zijn in Nederland.

De belangenverenigingen zijn van plan om samen een netwerkborrel te organiseren op de Schüttgut-Messe in Dortmund op 5 november 2015. Nadere details hierover worden later bekendgemaakt.

Geschreven door

Logo van:Machevo tekent samenwerkingsovereenkomst met dsiv

Machevo & Bulk vereniging

De Machevo & Bulk Vereniging is al meer dan 55 jaar hèt netwerk voor de procesindustrie. De branchevereniging voor producenten, leveranciers en exposanten van procesinstallaties, procesengineering, procesautomatisering en procesapparatuur in... Lees meer