Machevo & Bulk organiseert innovatiesessie

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Machevo & Bulk organiseert innovatiesessie

De Machevo & Bulk Vereniging organiseert samen met Syntens (het innovatienetwerk voor ondernemers) en Mercedes-Benz op dinsdag 8 maart 2011 van 16.00 tot 18.00 uur een speciale innovatie sessie voor leden en potentiële leden van de vereniging.

Deze sessie heeft als doel onze leden te stimuleren tot (verdere) innovatie. Ook zijn potentiële leden welkom zodat zij kennis kunnen maken met de vereniging en haar leden. Voor deze sessie kunt u als lid zich geheel kosteloos inschrijven en u bent vrij een potentieel lid als introducé mee te nemen.

De innovatie sessie wordt gehouden in het schitterende hoofdkantoor van Mercedes-Benz in Utrecht, ontvangst om 15.30 uur en aanvang is stipt om 16.00 uur. Om circa 18.00 uur wordt de innovatiesessie afgesloten met een netwerkborrel.

U heeft keuze uit een tweetal workshops:

Hoe realiseert u meer omzet met het oog op nieuwe trends en ontwikkelingen?
Hoe financiert u innovaties?
Bij het beantwoorden van de eerste vraag wordt u ook uitgedaagd om mee te denken en met uw collega-ondernemers aan de hand van praktische cases nieuwe oplossingen en producten te bedenken. Bij de vraag over financiering van innovaties worden tal regelingen en subsidies rond innovatie kort toegelicht.

Verder vertelt uw gastheer, Mercedes-Benz, over welke positie innovatie inneemt in hun organisatie en welke stappen zij maken met betrekking tot duurzame mobiliteit. En wordt de publiekswinnaar van onze eigen Proces Innovatie Prijs, Machinefabriek Jansen & Heuning met hun innovatief FIBC concept, door Syntens geïnterviewd.

Het aantal deelnemers is beperkt, schrijf u daarom direct in via het aanmeldformulier (zie directe link). Meer introducés meenemen is alleen mogelijk in overleg met het secretariaat

Geschreven door

Logo van:Machevo & Bulk organiseert innovatiesessie

Machevo & Bulk vereniging

De Machevo & Bulk Vereniging is al meer dan 55 jaar hèt netwerk voor de procesindustrie. De branchevereniging voor producenten, leveranciers en exposanten van procesinstallaties, procesengineering, procesautomatisering en procesapparatuur in... Lees meer