Lunch & Learn: gratis korte informele kennis-sessie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Lunch & Learn: gratis korte informele kennis-sessie

Vanwege groot succes geeft Istec International opnieuw Lunch & Learn sessies. Deze sessies worden gegeven onder het mom van ‘lunchen moet je toch’. Een Lunch & Learn is een informele setting van ongeveer één tot twee uur waarin voor u en uw collega’s korte sessies worden verzorgd door onze specialisten op het gebied van machine bewakingssystemen, trillingsmetingen en procesinstrumentatie.

Er is binnen deze tijd veel ruimte voor dialoog. Het doel is om verder te gaan dan de bekende weg en de onderwerpen uit te diepen door middel van discussies. Er hoeven geen kostbare werkuren opgegeven te worden omdat de sessies tijdens de lunch zullen plaatsvinden. Wij verzorgen de sessies bovendien kosteloos en komen naar u toe! U hoeft alleen de lunch te verzorgen.

Op onze website kunt u de gespecificeerde onderwerpen bekijken en uw bedrijf inschrijven. Klik op de link ”Lunch & Learn-sessies »” aan de rechterkant van deze pagina.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Istec International BV

Istec International is al bijna 40 jaar een begrip in de meet- en regeltechniek en levert een breed scala aan oplossingen van gerenommeerde merken als Jaquet, Meggitt, Fuji, Mutec, Fischer,... Lees meer