Lödige Fluïd-Bed reactor

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
30 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Lödige Fluïd-Bed reactor

Lödige completeert haar systeemlijn voor GMP-conform mengen, granuleren, drogen en coaten met de LFP Fluïd Bed reactoren. Batch capaciteiten van 3 tot 1800 kg, effectief werkvolumina tussen 25 en 100% en de vele systeemopties bieden een hoge proces-en productieflexibiliteit.

De nieuwe Fluïd Bed reactoren zijn in laboratorium, test en productie uitvoering met capaciteiten van 3 tot 1800 kg beschikbaar; ze zijn geschikt voor drogen, instantieren, granuleren en coaten.

De reactor is geschikt voor batch processen. De opgewarmde lucht wordt door de speciale Conidur bodem van de behuizing gelijkmatig verdeeld, fluïdiseert het product en houdt het in beweging. Dit maakt een uitstekende warmteoverdracht en hoog droogrendement mogelijk. Geïntegreerde jetfilters zorgen voor doeltreffende scheiding van de product- en gasruimtes. De proceslucht wordt aan de bovenzijde afgevoerd en het product kan handmatig of pneumatisch gehandeld worden.

De Lödige Fluïd Bed reactor biedt voordelen van een hoge flexibiliteit, effectief werkvolumia, een snelle en eenvoudige filterwissel en een eenvoudige reiniging. Standaard bestaat het geheel uit een mobiele productcontainer, de Conidur bodem, individuele jetfilters, een variabel spraysysteem en een 10 bar drukstootvaste constructie.

Een veelvoud aan beschikbare opties garandeert een individuele en toepassingsafhankelijke opbouw met bijvoorbeeld WIP-systeem, ATEX-uitvoering, vloeistofdosering, Wurster-systeem, tangentiaal sproeisysteem etc.

Geschreven door

Logo van:Lödige Fluïd-Bed reactor

Jongerius B.V.

Al meer dan 80 jaar is Jongerius B.V. actief en toonaangevend in de solids en liquids branche. Van ontwerp en levering van apparatuur tot en met het tailormade van installaties... Lees meer