Lockout-Tagout-Shop introduceert vergrendeling voor schroefzekering

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Lockout-Tagout-Shop introduceert vergrendeling voor schroefzekering

Om veilig te kunnen werken aan elektrische installaties dienen alle energiebronnen voor aanvang van de onderhoudswerkzaamheden te worden geïsoleerd en vergrendeld. Voor het vergrendelen van schroefzekeringen bestond tot nu toe nog geen gestandaardiseerde oplossing. Lockout-tagout-shop.com heeft hiervoor nu de U2392 ontwikkeld. Door middel van deze adapter en bijbehorende dummyzekeringen kunnen alle gangbare maten schroefzekeringen eenvoudig en veilig worden geïsoleerd en vergrendeld.

Eerst wordt de schroefzekering vervangen door de juiste maat* ABS dummyzekering. Deze kan vervolgens met de U2392 adapter en een (veiligheids)hangslot eenvoudig worden vergrendeld ter voorkoming van herinschakelen. Enkel wanneer het hangslot weer is verwijderd kan de dummyzekering veilig worden verwijderd.

Lockout-tagout-shop.com dummyzekeringen zijn vervaardigd uit stevig en niet-geleidend ABS. De U2392 past op alle maten dummyzekeringen en is vervaardigd uit niet-geleidend Zenex kunststofcomposiet. Optioneel kan de vergrendeling ook geleverd worden met een niet-geleidend hangslot met nylon beugel. Hiermee is de veiligheid van uw medewerkers optimaal gegarandeerd.

De U2392 heeft zich in de eerste maanden na introductie bewezen als een geschikte aanvulling op de reeds bestaande range van lockout-tagout vergrendelingen voor elektrische toepassingen.

* D01-E14, ND-E16, D02-E18, KII-E27 en KIII-E33

Geschreven door

Unique Safety Products (USP)

Unique Safety Products is de leverancier van kwalitatief hoogwaardige veiligheidssystemen voor de Nederlandse industrie. Onze producten zijn getest tot meer dan 1.000.000 handelingen en ontworpen voor jarenlang probleemloos gebruik onder... Lees meer