LIW-feeders BHT bij Weighing & Inspection Benelux

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: LIW-feeders BHT bij Weighing & Inspection Benelux

Weighing & Inspection Benelux beschikt reeds over een ruime ervaring in het volumetrisch en gravimetrisch doseren van poeders en diverse granulaten. Om onze klanten nog adequater te kunnen bedienen is er sinds kort de exclusieve verdeling voor de Benelux van BHT aan de product portfolio toegevoegd.
BHT is een Europese fabrikant van een uitgebreide range aan feeders en beschikt over een grote knowhow binnen zijn domein. Het koppelt een hoogwaardig afwerkingsniveau aan een aantrekkelijke prijs.
De feeders zijn leverbaar in zowel in RVS als in gecoat staal , enkelschroef of dubbelschroef uitvoering en hebben een bereik vanaf 50 gr/uur tot meerdere tonnen/uur.

Naast de mechanische componenten bieden we u uiteraard eveneens de correcte stuureenheid aan : dit kan zowel een complete Thermo Ramsey LIW weeg-en doseerprocessor als een schakelkast met ingebouwde PLC sturing.

Weighing & Inspection vertegenwoordigt in de Benelux meerdere gerenommeerde merken (Ramsey, Laumas,..) in de weeg-en doseerindustrie. Onze service afdeling bestaat uit ervaren en getrainde service engineers die werken volgens VCA. De meest courante wisselstukken zijn steeds op voorraad in ons magazijn teneinde een snelle service te kunnen leveren. Ook voor ”vreemde” weeg technische systemen kunnen wij U de nodige ondersteuning geven.

Geschreven door

PROMATI nv/sa

Promati NV, opgericht in 1980 en pionier in de Benelux met de Belle-Banne bandschrapers, verdeelt heden ten dage een compleet productengamma voor bulk handling en verpakkingsindustrie. Een goed uitgerust en... Lees meer