Landbouwsilo’s van 20m³

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
107 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Landbouwsilo’s van 20m³

Duitsland is één van de landen waar M.I.P. marktleider is in de landbouw met silo’s en tanks. Dit lukt door behoeften uit de markt nauwlettend in de gaten te houden en hier samen met onze dealers op in te spelen. Dit resulteert erin dat onze dealers samen met hun eigen equipment een sterk winnend product kunnen aanbieden.

In de deelstaat Beieren heeft M.I.P. zodoende twee landbouwsilo’s van 20m³ mogen leveren via één van onze dealers in Duitsland.

Tussen de vulleiding en de silo zit een speciale aansluiting, waardoor het product gelijkmatig in de silo wordt geblazen. Het verkregen first in – first out principe én de aansluiting met ingebouwde ontluchtingsvoorziening, zorgt ervoor dat een aparte PVC ontluchtingsbuis niet meer nodig is.

Bent u op zoek naar een duurzaam opslagsysteem in de landbouw- of industriesector? Neem vrijblijvend contact op via onze website.

Geschreven door

M.I.P. nv

M.I.P. is dé leverancier van duurzame opslagsystemen in glasvezelversterkte kunststof (GVK). M.I.P. biedt totaaloplossingen voor de opslag van complexe vloeistoffen en vochtgevoelige vaste stoffen. M.I.P. voert kwaliteit hoog in het... Lees meer