Laboratorium Torusmill

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Laboratorium Torusmill

Techema stelt u voor deze toepassing de Torusmill TM serie voor: een combinatie van een dissolver en parelmolen in 1 machine waardoor beide processtappen in dezelfde mengkuip kunnen worden uitgevoerd. Om dit te realiseren kan de maalkorf gescheiden van de dissolverschijf omhoog/omlaag worden bewogen.
Uw voordelen: er is slechts 1 machine en 1 mengkuip nodig waardoor geen dubbele inzet en reiniging van materiaal meer nodig is. Het maalproces kan direct na het dispergeren worden gestart waardoor geen tijdverlies optreedt bij het omstellen van de mengkuip.

Bovendien is de maalkorf gekoeld uitgevoerd waardoor met hoge energiebenutting een uiterst snelle en efficiënte procesvoering gegarandeerd wordt. Hierdoor kunt u in veel gevallen met uw eigen mengkuipen blijven werken want tot bepaalde grenzen is geen extra aanschaf van dubbelwandige mengkuipen noodzakelijk.

Deze Torusmill TM is leverbaar in uitvoeringen geschikt voor bestaande mengkuipen met inhoud tot maximaal 1000 liter netto.

Wordt het voor u geen tijd deze machine in detail te bekijken en de mogelijkheden voor uw productievraagstuk te bespreken? In de testruimte van Getzmann staan machines van 1 tot 1000 liter mengkuipinhoud voor u gereed voor vrijblijvende proefnemingen.

Bezoekt u daarom ook de stand (nr. 1520) van Techema op de Solids beurs in Rotterdam Ahoy op 16 en 17 november 2005. Met onze specialisten kunnen wij uw applicatie vast en zeker vertalen in een geschikte machine. Wij begroeten u graag!

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark