Laat u informeren tijdens de Mastercam X4 roll-out

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Laat u informeren tijdens de Mastercam X4 roll-out

In juni verschijnt de nieuwste versie Mastercam. Bent u benieuwd naar verbeteringen en de nieuwe features in Mastercam X4?
Samen met Mastercam Amerika organiseert Camnet demonstraties van de nieuwste versie, Mastercam X4. Graag nodigen zij u hierbij uit op 13, 14 of 15 mei, in ’s-Hertogenbosch, Almelo of Gent (B).

Speciaal voor de roll-out overgekomen vanuit Mastercam Amerika, demonstreren Keith Butzgy en Ke Wang samen met Camnet Mastercam X4.

Vraag vanuit de markt
Met deze roll-out komt Camnet tegemoet aan de vraag van haar klanten, Hans Derks Business Unit Manager Camnet “diverse klanten hebben te kennen gegeven interesse te hebben in een roll-out waar een introductie gegeven wordt van de nieuwe versie. Zij worden op deze manier nauwer betrokken bij de overstap naar X4. Trots zijn wij dan ook dat Mastercam Amerika ons komt versterken met twee collega’s.” De nieuwste versie Mastercam bevat vele nieuwe functionaliteiten, een verbeterde interface en een duidelijke focus op snelheid.

Laat u ook informeren over de nieuwe functionaliteiten door de specialisten van Mastercam, in ’s-Hertogenbosch, Almelo of Gent (B) en schrijf u nu in via www.cadmes.com. Heeft u vragen over de roll-out sessie, dan kunt u contact opnemen met Marjon Kooreman.

Geschreven door

Cadmes B.V.

Lees meer