KSE voert upgrade uit bij DZ-Six Diervoeders

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: KSE voert upgrade uit bij DZ-Six Diervoeders

KSE ontvangt opdracht voor een PROMAS ST automatiseringsupgrade bij DZ-Six Diervoeders. De upgrade zorgt voor een toekomstbestendige automatisering. Daarnaast realiseert deze upgrade optimalisatie van de communicatie tussen de verschillende machines en software.

Negen jaar geleden kocht DZ-Six Diervoeders haar eerste versie van PROMAS ST. Met de laatste versie van PROMAS ST waarborgt DZ-Six Diervoeders haar fabriek voor de toekomst. Van end-of-life is geen sprake meer met deze toekomstbestendige automatisering met oneindige upgrade mogelijkheden.

De upgrade zorgt er tevens voor dat de kosten voor het servicecontract verlaagd kunnen worden. De software voor de receptoptimalisatie communiceert nu nog beter met de maal- en menglijn waardoor de kostprijs van de producten inzichtelijker wordt gemaakt.

PROMAS ST stuurt zowel de inname als de maal- en menglijn van DZ-Six Diervoeders aan. Met de upgrade is zij voor nu en in de toekomst goed voorbereid op eventuele wijzigingen of uitbreidingen in haar fabriek.

DZ-Six Diervoeders
De missie van DZ-Six Diervoeders is het resultaat van de veehouder in Midden- en West-Nederland te vergroten, door de veehouders te ondersteunen bij hun ondernemerschap. DZ-Six Diervoeders wil dé sparringpartner zijn voor rundvee en varkenshouders in Midden- en West Nederland. Dit wil zij bereiken door samen met haar klanten lange termijn doelstellingen te formuleren en hierop de producten en adviezen af te stemmen.

Geschreven door

Logo van:KSE voert upgrade uit bij DZ-Six Diervoeders

KSE Process Technology B.V.

KSE Process Technology is een familiebedrijf dat in 40 jaar gestaag is uitgegroeid tot een wereldwijd concern. We leveren alles wat uw fabriek nodig heeft voor het doseren, wegen en... Lees meer