KSE reikt de ‘Gouden Doseerschuif’ uit

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: KSE reikt de ‘Gouden Doseerschuif’ uit

KSE Process Technology B.V. reikt de ‘Gouden Doseerschuif’ uit aan de klant met best presterende ALFRA doseer- en weegmachine

Afgelopen donderdag heeft Rene Smulders, Commercieel Directeur bij KSE Process Technology, de ‘Gouden Doseerschuif’ uitgereikt tijdens de VICTAM 2015 in Keulen.

De ‘Gouden Doseerschuif’ werd uitgereikt aan de klant met de best presterende ALFRA doseer- en weegmachine. Het Noorse mengvoederbedrijf Felleskjøpet Rogaland Agder Avd. Stavanger ging er vandoor met deze award. De Nederlandse premixproducent Twilmij werd een goede tweede met een doseernauwkeurigheid van maar liefst 0,01%. De Heus Nijkerk werd uiteindelijk derde.

De winnaar werd bepaald aan de hand van verschillende parameters waaronder nauwkeurigheid, snelheid en alarmpercentage. In totaal waren er wereldwijd 28 bedrijven genomineerd. Het was de eerste keer dat De ‘Gouden Doseerschuif’ werd uitgereikt en wordt voortaan elke VICTAM uitgereikt.

Geschreven door

Logo van:KSE reikt de ‘Gouden Doseerschuif’ uit

KSE Process Technology B.V.

KSE Process Technology is een familiebedrijf dat in 40 jaar gestaag is uitgegroeid tot een wereldwijd concern. We leveren alles wat uw fabriek nodig heeft voor het doseren, wegen en... Lees meer