KSE Process Technology opent feestelijk haar jubileumjaar

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: KSE Process Technology opent feestelijk haar jubileumjaar

KSE Process Technology B.V. opende afgelopen vrijdag 25 januari feestelijk haar jubileumjaar met haar personeel.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst blikte directeur Adriaan Smulders terug op de afgelopen decennia, waarin KSE zich heeft ontwikkeld tot een internationaal opererend, toonaangevend toeleverancier in de diervoederindustrie. Vervolgens sprak burgemeester Boy Swachten zijn vertrouwen uit in de toekomst van het bedrijf.

Adriaan en Tonnie Smulders onthulden het jubileum billboard van KSE. Tegelijkertijd opende Swachten met één druk op de knop de roosterschuiven van een ALFRA doseerplateau waardoor ballonnen de lucht in gingen. De jubileum billboards van ALFRA en PROMAS werden onthuld door vijf jubilarissen, die maar liefst 25 of 40 jaar werkzaam zijn bij KSE.

In 2013 viert de onderneming haar 40-jarig bestaan, evenals het 80-jarig bestaan van ALFRA doseer- en weegsystemen en het 25-jarig bestaan van PROMAS automatiseringssoftware.

Geschreven door

Logo van:KSE Process Technology opent feestelijk haar jubileumjaar

KSE Process Technology B.V.

KSE Process Technology is een familiebedrijf dat in 40 jaar gestaag is uitgegroeid tot een wereldwijd concern. We leveren alles wat uw fabriek nodig heeft voor het doseren, wegen en... Lees meer