KSE Process Technology op Victam in Keulen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

KSE Process Technology laat op de Victam zien hoe het monitoren en weergeven van KPI’s de efficiency van uw productieprocessen vergroot. Ook het snel en nauwkeurig doseren en wegen kunt u wel met 20% verbeteren.

KPIs
Het vastleggen en monitoren van Key Performance Indicators (KPI’s) is essentieel voor het maximaliseren van de efficiency van een productlijn. Operators kunnen onmiddellijk de voortgang zien van de lijnen, waar zij verantwoordelijk voor zijn. Operators worden daardoor gemotiveerd snel actie te ondernemen om het vastgestelde doel te bereiken. Naast het tonen van KPI’s op de PROMASST schermen, kunnen ze ook op elke andere computer via een Internet browser worden getoond, zodat het management op ieder gewenst moment de KPI’s in één oogopslag kan zien.

Rapportage tool
PROMASST heeft een rapportage tool die eenvoudig geconfigureerd kan worden om de performance parameters van uw productielijn in real time te tonen. U kunt de KPI’s kiezen die belangrijk zijn voor uw proces, zoals bijvoorbeeld de hoeveelheid grondstofinname, de hoeveelheid gereed product, hoeveel ton beladen, het energieverbruik, enzovoort.

Data visualisatie en automatische registratie
Naast het presenteren van numerieke data, kunnen de KPI’s worden gevisualiseerd door gebruik te maken van een signaliseringsysteem. De data kunnen ook automatisch op vastgestelde tijden naar verschillende email-adressen worden verstuurd.

Als u meer wilt weten over hoe PROMASST u kan helpen met het monitoren en rapporteren van uw KPI’s, neem dan contact op met KSE Process Technology.

Bezoek onze stand, hal 6, stand B011.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark