Kriwan INT68 Diagnose

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Kriwan INT68 Diagnose

Kriwan komt nu met de nieuwste generatie op de markt, de INT69 Diagnose. Dit apparaat beschermt de compressor en detecteert/slaat razendsnel haar meetwaarden op. Bij het teruglezen van de meetwaarden wordt beter de oorzaak van het afschakelen van de compressor achterhaald.

De INT69 Diagnose kan direct via een USB-kabel worden uitgelezen. De laatste alarmen en meetwaarden kunnen direct uit de unit worden gehaald en gediagnosticeerd. Door het niet ‘vluchtige’ geheugen blijven deze waarden ook na het uitvallen van de voeding in de INT69 bewaard.

Diagnose op afstand
De INT69 Diagnose beschermingsrelais kunnen via een Modbus-module en een LAN-gateway direct aan het internet worden gekoppeld. De meetwaarden van de INT69 Diagnosemodules worden via een vast ingestelde tijdsinterval op de Kriwan web-server opgeslagen. Dit geeft de compressorbouwers de mogelijkheid om hun compressoren op afstand te diagnosticeren. Men kan in een vroeg stadium passende maatregelen nemen voordat de compressor daadwerkelijk wordt afgeschakeld.

Starterskit
De Starterskit van Isotron is een aangename en eenvoudige manier om ervaring op te doen met de nieuwe compressordiagnoseapparatuur bij een bestaand systeem. Met de ‘Kriwan Starterskit’ kan men direct vanaf het eigen bureau in de koelsystemen van zijn of haar klanten kijken. De besparing is dan evident. Het systeem is snel en eenvoudig op te zetten. De software toont de operationele status van het systeem en waarschuwt bij problemen.

Geschreven door

Isotron Systems B.V.

Isotron Systems verkoopt op basis van industriële proceskennis, kwalitatief hoogwaardig geselecteerde elektronische automatiseringscomponenten en -systemen aan de industriële sector in Nederland, België en Luxemburg. Ons gamma bevat oa Cognex, PMA,... Lees meer