Krachtopnemer type 740 nu ook leverbaar tot 600 ton

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Krachtopnemer type 740 nu ook leverbaar tot 600 ton

Immers, met vier opnemers staan nu draagvermogens tot 2,4 x 106 kg of 2 400 ton ter beschikking.
De serie 740, nu leverbaar vanaf 15 t, is ideaal voor het zware werk. De opnemer is volledig uit roestvrij staal en beschikt over de beschermingsklasses IP68 en IP69K. Bovendien is een uitvoering voor ruimtes met beperkt explosiegevaar tot en met de zones 0 en 20 leverbaar. In verband met buitenopstellingen is een bescherming tegen blikseminslag voorzien. Ondanks deze robuuste eigenschappen is de nauwkeurigheid hoog, 0,025 of 0,1 % van het weegvermogen.

Montagehulpstukken waarborgen de goede werking. Voor alle draagvermogens zijn passende hulpstukken beschikbaar. Ieder hulpstuk beschikt over een afsteuning tegen dwarskrachten, belastingen in het horizontale vlak. De zelf richtende bouwwijze draagt hieraan bij. Geïntegreerd in het hulpstuk is een voorziening om de weegopstelling windvast te maken met één of twee stelbout(en). Dus door het hulpstuk horizontaal te monteren voldoet u aan alle eisen.

Geschreven door

Logo van:Krachtopnemer type 740 nu ook leverbaar tot 600 ton

PENKO Engineering B.V.

PENKO Engineering B.V. legt zich toe op het ontwikkelen, maken en technisch ondersteunen van bijzonder betrouwbare weeginstrumenten en besturingen, werkend met hoge snelheid, hoog inwendig oplossend vermogen en een hoge... Lees meer