Kotraco vertegenwoordigt Moretto in de Benelux

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Kotraco vertegenwoordigt Moretto in de Benelux

Per 1 april 2007 verzorgt Kotraco Plastic Machinery op exclusieve basis de verkoop, marketing en service van Moretto-randapparatuur voor de kunststofverwerkende industrie in de Benelux.
Moretto heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot specialist in periferieapparatuur en –systemen voor de automatisering van kunststofverwerkende processen.

Het omvangrijke leveringsprogramma van Moretto omvat opslag-, transport-, droog-, meng- en inkleurapparatuur voor granulaat, koel- en tempereerapparatuur en maalmolens.
Deze producten kenmerken zich door hun innovatieve eigenschappen en hun compleetheid en kunnen zowel als stand-alone unit als compleet systeem worden toegepast.

De samenwerking van Kotraco en Moretto leidt tot een klantgerichte benadering, waarbij alle aspecten van het leveringsproces zijn gewaarborgd: van projectbegeleiding, productie en installatie, inbedrijfna-me tot after sales.

Het uitgebreide programma Moretto-randapparatuur past uitstekend in het product- en marktbeleid van Kotraco. De verkoop van Moretto in België wordt verzorgd door Emdebe, de agent van Kotraco.

Geschreven door

Kotraco Plastic Machinery

Kotraco Plastic Machinery verzorgt de verkoop, installatie en onderhoud van machines en randapparatuur voor de kunststofverwerkende industrie in de Benelux, en is de exclusieve leverancier van ondermeer Moretto randapparatuur, MASS... Lees meer