Kotraco Plastic Machinery doet mee aan Open Deur Dagen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Kotraco Plastic Machinery doet mee aan Open Deur Dagen

Op 11 en 12 mei a.s. organiseert Equip-Plast, de vereniging van leveranciers van machines voor de kunststofverwerkende industrie in de Benelux, de Open Deur Dagen in de Brabanthal in Leuven (Haasrode, België). Op dit tweedaagse evenement zullen toonaangevende leveranciers draaiende machines en randapparatuur presenteren.

Kotraco Plastic Machinery toont tijdens de Equip-Plast Open Deur Dagen op stand 1 een aantal onderdelen uit het leveringsprogramma van Moretto, specialist in periferieapparatuur voor kunststofverwerkende processen, waaronder een noviteit.

Kotraco introduceert de OTX-droogtrechters van Moretto, waarmee 30% bespaard kan worden op de droogtijd en het benodigde luchtdebiet. Dit wordt gerealiseerd door een optimalisatie van de luchtstroom door het materiaal in de trechter. Deze droogtrechters besparen dus aanzienlijk op de energiekosten, en verhogen de homogeniteit van het gedroogde materiaal.

De Equip-Plast Open Deur Dagen zijn van 10.00 – 18.00 uur gratis te bezoeken; bezoekers kunnen zich eenvoudig aan de balie van de Brabanthal melden. Daarnaast wordt er onder de bezoekers van dit evenement een iPad verloot.

Geschreven door

Kotraco Plastic Machinery

Kotraco Plastic Machinery verzorgt de verkoop, installatie en onderhoud van machines en randapparatuur voor de kunststofverwerkende industrie in de Benelux, en is de exclusieve leverancier van ondermeer Moretto randapparatuur, MASS... Lees meer