Kleinste barcodescanner ter wereld – VB6

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Kleinste barcodescanner ter wereld – VB6

Bouwt u verpakkingsmachines voor zeer kleine producten? Is de ruimte voor de sensors in uw machines beperkt? Wilt u grote betrouwbaarheid en hoge verwerkingssnelheden?
Dan is de nieuwe barcodescanner van Pepperl+Fuchs, de VB6, precies wat u zoekt. Het is de ideale unit voor krappe ruimten en krachtige, geïntegreerde barcodetoepassingen.
Compacte afmetingen, gecombineerd met een krachtige, hoge leessnelheid maken de VB6 tot de ideale scanner voor veeleisende applicaties in de werktuigbouw.

Met afmetingen van 40 x 30 x 22 mm is het de kleinste barcodescanner ter wereld. Met een maximum van 1200 scans per seconde, verhoogt het apparaat de productiviteit met 30 %. De automatische codereconstructie en hoge resolutie zorgen dat zelfs kleine en onvolledige codes betrouwbaar gelezen kunnen worden.

De pluspunten van de VB6 op een rij:

•Extreem compacte afmetingen: 40 x 30 x 22 mm
•Tot 1200 scans per seconde
•ACBTM (Advanced Code Builder) codereconstructie
•Eenvoudige toepassing – testfunctie met barcodediagram
•Softwarematige Aan-/Uitschakeling motor
•Robuuste, IP65 industriële behuizing

Geschreven door

Pepperl+Fuchs BV

Pepperl+Fuchs is een toonaangevend ontwikkelaar en producent van elektronische sensoren en componenten en marktleider op het gebied van intrinsieke veiligheid en explosiebeveiligingstechnologie. In de Factory- en Process Automation wereld zijn... Lees meer