Kiekens kleinste Dustmaster nu ook geschikt voor continu gebruik

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Kiekens kleinste Dustmaster nu ook geschikt voor continu gebruik

De succesvolle Kiekens Dustmaster DM1200 serie is er nu ook in een versie met jet-pulse filterreiniging voor continu gebruik.

Door de toenemende vraag naar een compacte filterunit voor continu gebruik waarbij deze als “stand alone” of aangesloten op een leidingnet kan worden gebruikt heeft Kiekens de Dustmaster DM12144 ontwikkeld.

De DM12.144 is voorzien van een viertal BIA-M filterpatronen welke per stuk worden gereinigd door de krachtige filterreiniging. Het totaal filteroppervlak bedraagt 14,4m2 en kan naar wens antistatisch of met een ePTFE membraan worden uitgevoerd. Optioneel kan de Dustmaster DM12.144 worden voorzien van een hepafilter module.

De Dustmaster is voorzien van een gecombineerde besturing voor ventilator en filterreiniging en wordt geleverd inclusief voedingskabel en CEE steker.

De DM12.144 is leverbaar in een mobiele en stationaire versie en in verschillende ATEX gecertificeerde uitvoeringen.

Geschreven door

Van Der Voort Lucht en Milieu

Gebaseerd op een jarenlange ervaring met Kiekens producten ontwerpt, levert en installeert Van der Voort lucht en milieu bv systemen voor industriële ontstoffing in tal van sectoren. Van der Voort... Lees meer