Kennissessie: Opleidingsuitdagingen in de foodindustrie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Kennissessie: Opleidingsuitdagingen in de foodindustrie

Uit recent onderzoek van ROVC blijkt dat het opleiden en werven van technici in de foodindustrie nogal wat uitdagingen met zich meebrengt. Hoe werf je bijvoorbeeld Technische Dienst medewerkers op MBO-4 niveau? En hoe vorm je een klas wanneer operators in 3 tot 5 ploegendiensten werken?

Deze interactieve kennissessie biedt u de gelegenheid om met concullega’s over dergelijke opleidingsuitdagingen te sparren. Zodat u het maximale uit uw mensen en daarmee de productie kunt halen.

Datum: Dinsdag 8 november
Tijd: 14:00 – 17:30 uur
Locatie: ROVC TechCenter, Ede
Prijs: Kosteloos
Aanmelden: via onderstaande link

Voor wie?
Deze middag is zeer geschikt voor opleidingscoördinatoren, hoofden TD, HR-professionals en productieleiders werkzaam in de voedingsindustrie.

Programma
14:00 uur Ontvangst
14:30 uur Introductie
15:45 uur Gastspreker Hans van Dijk, maintenance manager bij Dutch Cocoa
Onderwerp: ’Van competentiemeting naar het opleiden van de TD’
15:05 uur Gastspreker Jan Uilenbroek, projectmanager opleidingen
Onderwerp: ’Dilemma’s bij opleiden in een continubedrijf’
15:25 uur Pauze
15:45 uur Rondetafelgesprek 1
16:30 uur Rondetafelgesprek 2
17:15 uur Afsluiting en netwerkborrel

U kunt deelnemen aan twee rondetafelgesprekken. Geef bij uw aanmelding aan welke rondetafelgesprekken u wilt bijwonen.
1. Strijd om technisch talent
2. Praktische hobbels
3. Tips en tricks voor de top 3 opleidingsuitdagingen
4. Motivatie en commitment

Geschreven door

ROVC Technische opleidingen

ROVC is marktleider op het gebied van trainingen en opleidingen voor technisch Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 13.000 mensen een praktijkgerichte opleiding bij ROVC met als doel efficiënter, daadkrachtiger en... Lees meer