Uit recent onderzoek van ROVC blijkt dat het opleiden en werven van technici in de foodindustrie nogal wat uitdagingen met zich meebrengt. Hoe werf je bijvoorbeeld Technische Dienst medewerkers op MBO-4 niveau? En hoe vorm je een klas wanneer operators in 3 tot 5 ploegendiensten werken? Deze interactieve kennissessie biedt u de gelegenheid om met concullega’s over dergelijke opleidingsuitdagingen te sparren. Zodat u het maximale uit uw mensen en daarmee de productie kunt halen. Datum: Dinsdag 8 november Tijd: 14:00 – 17:30 uur Locatie: ROVC TechCenter, Ede Prijs: Kosteloos Aanmelden: via onderstaande link Voor wie? Deze middag is zeer geschikt voor opleidingscoördinatoren, hoofden TD, HR-professionals en productieleiders werkzaam in de voedingsindustrie. Programma 14:00 uur Ontvangst 14:30 uur Introductie 15:45 uur Gastspreker Hans van Dijk, maintenance manager bij Dutch Cocoa Onderwerp: ’Van competentiemeting naar het opleiden van de TD’ 15:05 uur Gastspreker Jan Uilenbroek, projectmanager opleidingen Onderwerp: ’Dilemma’s bij opleiden in een continubedrijf’ 15:25 uur Pauze 15:45 uur Rondetafelgesprek 1 16:30 uur Rondetafelgesprek 2 17:15 uur Afsluiting en netwerkborrel U kunt deelnemen aan twee rondetafelgesprekken. Geef bij uw aanmelding aan welke rondetafelgesprekken u wilt bijwonen. 1. Strijd om technisch talent 2. Praktische hobbels 3. Tips en tricks voor de top 3 opleidingsuitdagingen 4. Motivatie en commitment