K-Tron ondergebracht bij Coperion

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: K-Tron ondergebracht bij Coperion

Met ingang van 1 oktober 2013, zal K-Tron, een wereldwijde leider in doseerapparatuur en pneumatisch transport, opereren onder de merknaam Coperion K-Tron. Coperion werd in december 2012 overgenomen door de Amerikaanse Hillenbrand groep.

K-Tron is al sinds 2010 een onderdeel van Hillenbrand`s Process Equipment Group.

“Opereren van K-Tron onder Coperion is een belangrijk en onmisbaar onderdeel van onze bedrijfsstrategie, die tot doel heeft om onze positie verder uit te breiden in de wereldwijde markt”, zegt Thomas Kehl, CEO van Coperion. `Deze merkstrategie zal het gemakkelijker maken voor onze klanten om ons wereldwijd unieke assortiment van producten te begrijpen. Het stelt ons ook in staat de krachten van de globalisering in ons voordeel te gebruiken`.

De beslissing om K-Tron te integreren in Coperion is de volgende logische stap in de strategie van Coperion, die in 2001 begon met de introductie van de naam Coperion. Deze integratie benadrukt de unieke positie van Coperion in de markt. Coperion is wereldwijd het enige bedrijf dat volledig op maat samengestelde compounding en material handling systemen kan leveren van een enkele leverancier.

Geschreven door

Logo van:K-Tron ondergebracht bij Coperion

Coperion NV

Coperion N.V. is een 100 % dochter van Coperion GmbH, de wereldwijde markt- en technologieleider voor compounderen, extruderen, materials handling, gravimetrisch doseren en bijbehorende service. Coperion is uw partner in... Lees meer