Jongerius en Prosysta gaan op in nieuwe onderneming

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
50 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Jongerius en Prosysta gaan op in nieuwe onderneming

Zoals op 11 januari al gemeld op deze website: Jongerius en Prosysta gaan fuseren. Inmiddels zijn de papieren ondertekend en is het een feit.
In nummer 1 van het vakblad Solids Processing Benelux staat als primeur een uitgebreid interview met het nieuwe managementteam.

Het managementteam bestaat uit: René Meijerink, algemeen directeur en verantwoordelijk voor sales, Gert Goossens, verantwoordelijk voor service en directeur van K-Tron Benelux, en Gert Hertong, verantwoordelijk voor operations. In het interview leest u alles over de achtergronden, de totstandkoming en de toekomstplannen.
In Nederland blijft de onderneming Jongerius heten, met voorlopig twee vestigingen, in Vleuten en Emmeloord. Voorlopig, want over een aantal maanden is de nieuwe vestiging in Nijkerk gereed. In België blijft de naam Govatec, dat gevestigd blijft in Aartselaar.

Meijerink: “Jongerius en Govatec bestaan beide al ruim 30 jaar; die rijke historie willen we niet laten verdwijnen. We blijven beide namen voeren, maar als één geheel. Dat heeft te maken met de bekendheid van de twee namen in beide landen. Het marketinggerichte denken van Prosysta voegen we daar nu aan toe. Zo ontstaat toch een heel nieuw bedrijf met een nieuw elan en een nieuw logo. Aan de namen Jongerius en Govatec voegen we Process Technology toe, samen met het beeldlogo dat Prosysta had.”
Lees alles over de 500 jaar ervaring, doelstellingen en de ambities van de nieuwe onderneming in nummer 1 van Solids Processing Benelux, dat eind februari verschijnt.
href=javascript:Query(4,0)>Klik hier voor een gratis proefnummer

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark