Joint Venture Best Sorting NV en Toratec Recycling Solutions.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Joint Venture Best Sorting NV en Toratec Recycling Solutions.

Dutch Recycling Solutions kondigt met gepaste trots aan dat Toratec Recycling Solutions, leverancier van sorteermachines, een Joint Venture gaat vormen met Best Sorting NV, gevestigd in België. Best Sorting is wereldwijd bekend als leverancier van inspectie-, en sorteermachines voor de voedingsmiddelenindustrie. Door het starten van deze nieuwe onderneming: Best Toratec SL, Barcelona, wordt vervolg gegeven aan de reeds succesvolle samenwerking van de 2 bedrijven in het afgelopen jaar. De samenwerking heeft nu al geresulteerd in aanzienlijke groei in ontwikkeling en verkoopresultaat in de recyclingindustrie.

De nieuwe firma gaat onafhankelijk van Best NV werken, en brengt ervaring en know how van de beide bedrijven bij elkaar. Op deze manier wordt voorzien in de marktbehoefte voor 1 bron van de laatste technologie wanneer het gaat om recycling- en scheidingssystemen.

Best wordt gekend als wereldleider in de geavanceerde techniek van de inspectie, sorteer-, en scheidingsinstallaties in de voedingsmiddelenindustrie. Best fabriceert en verkoopt zijn optische, x-ray en lasersensortechnologie vanuit 4 internationale locaties. Op 3 continenten, en via 40 agentschappen wereldwijd.

Toratec is wereldwijd bekend en succesvol als snel groeiend bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in de recyclingindustrie voor bulkmateriaal. Hun apparatuur is gebaseerd op sensortechnologie en hun productrange bestaat uit verschillende non-ferro scheidinggssystemen, zoals: Eddy Current, ISS, XRF, en NIR scheidingstechnieken.

Het patent betreffende de Toratec Ecotowersort combineert de verschillende sensortechnieken samengevat in 1 enkele machine en is een succesvolle manier om uw non ferrous droge sorteerlijn te verbeteren, en kosten te besparen. Het samengaan van de bedrijven betekend dat recyclingbedrijven die actief zijn in processing en recycling van waardevolle materialen nu toegang zullen hebben tot een wereldwijd netwerk dat zal voorzien in de meest succesvolle oplossingen, e

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark