J-Tec opent vestigingen in Zuidoost-Azië en Zuid-Amerika

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Voor J-Tec Material Handling betekent 2011 een jaar van verdere expansie met de opening van een nieuw kantoor in Bangkok, Thailand. Onze contactpersoon ter plaatse is Thierry Guillossou, die al een indrukwekkende lijst van ervaringen op het vlak van solids en liquids handling in de hele Aziatische regio kan voorleggen.

Onze nieuwe Zuid-Amerikaanse vestiging bevindt zich in de Braziliaanse stad Paulinia (Sao Paulo). J-Tec Material Handling was al sinds 2005 actief op de Braziliaanse markt onder de vleugels van moederbedrijf Katoen Natie, en fungeert er sinds 2009 ook als een zelfstandige entiteit.

Het hoofdkantoor van J-Tec in Kapellen (BE) blijft als vanouds de centrale basis voor commerciële en engineeringsactiviteiten. De nieuwe vestigingen zullen lokaal engineering, sourcing en customer support aanbieden.

J-Tec`s core business is het ontwerp, de montage en de inbedrijfname van procesinstallaties volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen zoals HACCP, FDA, EHEDG en Atex.

Deze globale structuur is opgezet om onze klanten te ondersteunen in hun internationale ontwikkeling.

Geschreven door

J-Tec Material Handling

J-Tec ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt systemen voor de behandeling van poeders, granulaten en vloeistoffen. Wij bouwen complete turn-key installaties, vernieuwen en/of automatiseren bestaande installaties en leveren individuele componenten, en... Lees meer