Isotron Systems lanceert de nieuwe V430™ OPLC

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Isotron Systems lanceert de nieuwe V430™ OPLC

HMI + PLC = OPLC

De Vision 430™ heeft een geïntegreerd 4.3 inch breedbeeld touchscreen (480 x 272) met vijf programmeerbare toetsen en diverse geïntegreerde ‘on board’ I/O-mogelijkheden.

De “widescreen”-functionaliteit van deze nieuwe OPLC en de toegenomen hoeveelheid van het geheugen voor het opslaan van realistische afbeeldingen, maken van de Vision430 ™ een optimale OPLC voor machinebouwers met een unieke prijs-kwaliteitverhouding.

De Vision 430™ heeft een Micro SD-kaartslot voor data logging en voor het maken van een back-up van het programma. Daarbij is een mini-USB-poort voor het programmeren en is de OPLC eenvoudig uitbreidbaar met extra I/O-modules. De krachtige Vision 430™ kan met een optionele insteekmodule communiceren met andere apparaten via bijvoorbeeld Ethernet, serieel, CANbus of Profibus.

Indien men op afstand wil programmeren of op afstand datagegevens wil verzamelen, dan is er een IP-netwerkverbinding of een GPRS/GSM-verbinding (eenvoudig) te realiseren met de OPLC. Ook ondersteunt de OPLC real-time management. Ten denken valt aan het versturen van E-mail en/of SMS-meldingen.

De V430™ is leverbaar in diverse I/O-configuraties en te programmeren met behulp van de Unitronics Visilogic software vanaf versie 9.7.44.

Qua toepassingen vindt de 430™ haar weg in de wereld van:
– Transportinstallaties
– Deur- en poortbesturingen
– Woning- en gebouwautomatisering
-.Machinebesturingen
– Toegangscontrole
– Bewakingsinstallaties
– Verwarming/ventilatie/airconditioning
– Afvalwaterzuiveringen
– Pompbedieningen
Met het “All in one PLC”-concept bespaart men ca. 30% aan kosten in vergelijking met de traditionele inzet van afzonderlijke componenten. Bovendien bespaart u ruimte in de schakelkast. De grootste winst wordt behaald door de besparing op de gereduceerde tijd en kosten bij het engineeren, het monteren, het installeren en het inbedrijfstellen. Dit gaat echt aanmerkelijk sneller.
Met al deze eigenschappen alsmede de gratis software en de vele toepassingsmogelijkheden, blijft de Unitronics OPLC een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding hanteren. Zowel in technisch als in commercieel opzicht.

Geschreven door

Isotron Systems B.V.

Isotron Systems verkoopt op basis van industriële proceskennis, kwalitatief hoogwaardig geselecteerde elektronische automatiseringscomponenten en -systemen aan de industriële sector in Nederland, België en Luxemburg. Ons gamma bevat oa Cognex, PMA,... Lees meer