Inventech vanaf heden official dealer van Bruins Instrument

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
36 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Inventech vanaf heden official dealer van Bruins Instrument

Inventech Benelux is vanaf januari 2019 de officiële dealer van de robuuste NIR-analyseapparaten en hoge resolutie UV-VIS-NIR-spectrofotometers voor de landbouw-, vlees- en voedingsmiddelenindustrie van Bruins Instruments. De gepatenteerde monochromatortechniek staat aan de basis van elk instrument en zorgt voor een zeer accurate en snelle meting. In één meting van slechts enkele ogenblikken geven de instrumenten inzicht in parameters als vocht, proteïne, olie, zetmeel, vezels, gluten, amylose en vele andere variabelen afhankelijk van het aangeboden product. “Uniek aan de analyzers van Bruins is ook dat ze worden geleverd met kant-en-klare kalibratiemethoden waar onze klanten direct mee aan de slag kunnen”, aldus Marc Steinmetz, Managing Director van Inventech Benelux.

De verschillende analyzers van Bruins werken met dezelfde techniek, alleen is de wijze waarop producten voor de meting kunnen worden aangeboden verschillend. Er zijn analyzers voor de meting van granen en/of oliehoudende zaden, gemalen (graan)producten, pasta’s en pulp, zowel in reflectie als in transmissie zoals de Agricheck, AgriCheck Plus en AgriCheck XL. En analyzers voor vlees, vleesproducten, zuivelproducten of een combinatie van genoemde producten, zoals de FoodCheck en InfraCheck.

Meer informatie over de analyse instrumenten van Bruins vindt u op www.inventech.nl. Ook kunt u contact opnemen met Kees van der Sar, Product Manager Spectroscopie, via email: [email protected] of via telefoonnummer: 0162-460404.

Geschreven door

Inventech Benelux BV

Inventech Benelux biedt technisch hoogwaardige analyseoplossingen voor laboratoria en de procesindustrie om producten en processen kostenefficiënt en duurzaam te optimaliseren. Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak... Lees meer