Inventech nu exclusief vertegenwoordiger van Microtrac

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Inventech nu exclusief vertegenwoordiger van Microtrac

Sedert 1 juni 2012 is Inventech Benelux B.V. de exclusieve vertegenwoordiger van Microtrac in Nederland. Mictrotrac is sinds 1972 gespecialiseerd in deeltjeskarakterisering in vloeistoffen, poeders en granulaten. De totaal oplossing voor deeltjeskarakterisering omvat het meten van grootte, zetapotentiaal, ladingtitratie en dynamische 3D beeldanalyse van materialen. Dit pakket is een goede aanvulling op de gevoelige sedimentatie deeltjesgrootte analysers, Disc Centrifuges, van CPS Instruments.

Voor meer informatie over de producten van Microtrac kunt u terecht op onze website

Wilt u kennis maken met de producten van Microtrac, kom dan naar HET Instrument 2012. Van 25 tot en met 28 september is onze apparatuur te vinden op standnr. 2B056 in de Amsterdam RAI. Registreer voor gratis toegang via de externe link hieronder en ontvang een voucher voor het afhalen van een fles lekkere wijn.

Geschreven door

Inventech Benelux BV

Inventech Benelux biedt technisch hoogwaardige analyseoplossingen voor laboratoria en de procesindustrie om producten en processen kostenefficiënt en duurzaam te optimaliseren. Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak... Lees meer