Inventech introduceert de nieuwe LabSpec4 lijn

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Inventech introduceert de nieuwe LabSpec4 lijn

Met deze nieuwe lijn draagbare en Bench top full-range (350-2500nm) spectrometers heeft ASD de lat weer hoger gelegd op het gebied van Vis-NIR spectroscopie. De LabSpec® 4 lijn wordt gekenmerkt door verschillende verbeteringen:
– Snellere data verzameling met behoud van spectrale precisie.
– Verdubbeling van de signaal/ruisverhouding in het SWIR bereik.
– Behoudt van signaal/ruis verhoudingskarakteristieken voor evaluatie van honderden metingen per dag.
– Nieuwe robuuste optische vezel voor laboratorium- en veldmetingen (optioneel)
– Groter draadloos bereik voor opname spectra op grotere afstand.

De LabSpec® 4 lijn bestaat uit vijf modellen:
1. LabSpec4 Bench; ruimte besparend stationair
2. LabSpec4 Standard-Res; ideale balans tussen spectrale resolutie en ruis prestatie. (o.a. voor analyses op voedsel-, veevoer- en houtproducten en grondstoffen identificatie)
3. LabSpec4 Standard-Res i ; Gelijk aan standaard versie, inclusief een halogeen lichtbron (voor gebruik met verschillende probes en cuvethouders voor vloeistoffen, slurries en kleine monsterhoeveelheden)
4. LabSpec4 Hi-Res; Model met hoge resolutie voor metingen van materialen met scherpe spectrale kenmerken (zoals polymeren, petrochemische – en industriële chemicaliën en farmaceutische actieve ingrediënten)
5. LabSpec4 Hi-Res i; Gelijk aan HiRes model inclusief halogeen lichtbron (voor gebruik met verschillende probes, cuvethouders en reflectie probes voor vloeistoffen, slurries en kleine monsterhoeveelheden)

ASD Inc. is een gerenommeerde fabrikant van Vis/NIR spectro(radio)meters voor gebruik op het laboratorium, bij de productie en in het veld. Kenmerkend is de grote flexibiliteit in het gebruik door de vele verschillende accessoires.

Geschreven door

Inventech Benelux BV

Inventech Benelux biedt technisch hoogwaardige analyseoplossingen voor laboratoria en de procesindustrie om producten en processen kostenefficiënt en duurzaam te optimaliseren. Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak... Lees meer