Inventech Benelux op FOODTECH in Rosmalen

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Inventech Benelux op FOODTECH in Rosmalen

Op 25 & 26 mei 2011 vindt in de Autotron in Rosmalen de FOODTECH, dé beurs voor technologie & innovatie voor de voedingsmiddelenindustrie plaats. Ook Inventech zal hierbij aanwezig zijn. Op stand D1006 kunt u kennismaken met de nieuwste analysers van haar fabrikanten.

Onlangs werd het leveringsprogramma uitgebreid met de pocket RAMAN spectrometers voor snelle niet-destructieve productherkenning. Ook zal de revolutionaire E scan van Thermo Scientific niet ontbreken. Deze inline food analyser biedt vele voordelen ten opzichte van NIR analysers.

Verder zal voor de bepaling van vocht- en dichtheidgehalte in o.a. poeders, granulaten, pellets apparatuur van TEWS Elektronik getoond worden en van Sofraser analysers voor online viscositeitmetingen in vloeistoffen en slurries.

Graag zien we u op 25 of 26 mei in Rosmalen op stand D1006.

Geschreven door

Inventech Benelux BV

Inventech Benelux biedt technisch hoogwaardige analyseoplossingen voor laboratoria en de procesindustrie om producten en processen kostenefficiënt en duurzaam te optimaliseren. Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak... Lees meer