Introductie verbeterde Siliflex van Prosysta

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Introductie verbeterde Siliflex van Prosysta

De engineers van Prosysta gaan tot het uiterste en zijn er in geslaagd om de succesvolle Siliflex® verder te verbeteren. Na een testperiode van 6 maanden kunnen we concluderen dat het product toch nog verbeterd kon worden en voldoet een de hoogste eisen.
De basis van de siliconen manchet vervaardigd uit een ultradun FDA approved siliconen materiaal met een geïntegreerde versterkingsinlage is gelijk gebleven. Maar met de nieuwe vereenvoudigde klemconstructie is de manchet eenvoudiger in bestaande situaties toe te passen.

De manchet sluit naadloos aan op het metaal en is ondanks strakke klemming sneldemontabel.
Het Siliflex® manchet is onveranderd soepel en tegelijkertijd toch sterk. Het manchet heeft dus ongekende mogelijkheden in de chemische, voedingsmiddelen -en farmaceutische industrie. Het manchet is op verschillende lengtes en diameters verkrijgbaar waardoor er voor iedere toepassing een geschikt manchet te leveren is.
Het materiaal heeft als een van de belangrijkste eigenschappen de uitstekende verouderingsbestendigheid en is geschikt voor een temperatuursbereik van -60°C tot + 200°C. Daarnaast is siliconen reuk- en smaakloos volgens de FDA/BGA normen en daardoor geschikt voor toepassing in de levensmiddelen en farmaceutische industrie.
– 100% Stofdicht:
– FDA approved
– Soepel
– Verouderingsbestendig
– Reuk en smaakloos
– Glad oppervlak

Geschreven door

Logo van:Introductie verbeterde Siliflex van Prosysta

Jongerius B.V.

Al meer dan 80 jaar is Jongerius B.V. actief en toonaangevend in de solids en liquids branche. Van ontwerp en levering van apparatuur tot en met het tailormade van installaties... Lees meer