Introductie nieuwe serie NIR meetsystemen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Introductie nieuwe serie NIR meetsystemen

Quality2Process B.V. introduceert tijdens de easyFairs Solids Antwerpen 2009 de nieuwe serie 710e NIR meetsystemen van NDC. Deze nieuwe range meetsystemen maakt gebruik van de modernste technieken op het gebied van Ethernet communicatie en Power Over Ethernet. De componenten van de serie 710e meetsystemen zijn eenvoudig te configureren tot klantspecifieke oplossingen op basis van Ethernet technologie, waardoor integratie in bedrijfsnetwerken en industriële PLC’s nog eenvoudiger wordt. De communicatiesnelheid tussen de netwerkcomponenten van de serie 710e meetsystemen is verder geoptimaliseerd, de intelligente 710e sensor draagt zorg voor de signaalverwerking en de uitvoering van grafische schermen van de diverse beschikbare interfaces.

De nieuwe range NDC 710e NIR sensoren zijn beschikbaar voor een breed scala aan applicaties in de navolgende industrieën: voedingsmiddelen, zuivel, tabak, bulkgoederen, hout, chemie en farmacie.

Uniek bij de serie 710e NIR meetsystemen zijn de korte meettijd, een minimum aan kalibratie-onderhoud door toepassing van speciaal ontwikkelde standaard algoritmen en kalibraties. De metingen zijn operator onafhankelijk. Het gebruik van de serie 710e meetsystemen ondersteunt een snelle opstart van het productieproces, verbetert productkwaliteit en houdbaarheid, draagt bij tot een verbeterd productierendement door continue procescontrole en beheersing en reduceert afval.

Geschreven door

Quality2Process BV

Quality2Process B.V. is leverancier van hoogwaardige procesinstrumentatie en is toonaangevend op het gebied van de online en at-line vochtmeting voor de procesindustrie. Onze expertise ligt in het optimaliseren van industriële... Lees meer